Nya talanger

Inte varje dag man lär sig något nytt om sig själv men idag var en sådan dag. Svens systers barn har båda födelsedag nu i februari och eftersom det är långt långt att åka brukar våra presenter levereras postmässigt.

En tidningsprenumeration var första present att ordnas. På hemsidan kunde man få nio nummer för tvåhundrafyrtionio kronor men det fanns inget formulär att fylla i för att ge den som present. Ringde därför upp tidningen och fick ordnat en prenumeration, men priset skulle bli tvåhundranittionio. Jag stod dock fast vid priset på hemsidan och behövde till slut bara betala det. Femtio kronor sparat.

Klockradio var present nummer två och vi ville ge en sådan där som projekterar tiden på väggen. Kikade på internet och ser att Elkjöp (Elgiganten) säljer dessa. Väl i affären får vi upplyst att priset är fyrahundranittionio. Vi hävdar att priset på hemsidan var tvåhundranittionio och säljaren säger inte emot utan ger oss den för just det priset. Åter hemma kikar vi på hemsidan och där står det trehundranittionio. Hundra kronor (eller tvåhundra beroende på hur mans er det) sparat.

Alltså, jag är tydligen en naturtalang på att pruta.

Paket på väg.




 


Kommentarer
Postat av: Malin

Bra egenskap när vi far till Thailand.... och annars med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback